perjantai 3. kesäkuuta 2016

Before & After: Tutti Frutti




















Tässä on toinen uuttakin uudemmista tulokkaistani: Tutti Frutti. Hän oli täysin moitteettomassa kunnossa saapuessaan yhdessä Sundancen kanssa, jonka harja puolestaan ei ollut yhtä moitteettomassa kunnossa. Tältä tyypiltä vain pesin harjan ja hännän, sekä hieman ihmesienellä hieraisin ikään kuin muodon vuoksi  pinnan epäpuhtauksia pois, joita ei siis silmällä havaittavissa ollut lainkaan. Tämä ei tarvinnut mitään entisöintiä, kaikki harjaplugitkin olivat paikallaan, eivätkä saksetkaan olleet hyökänneet tämän tyypin kimppuun.




















Ainoastaan tämän kummastakin korvasta ja toisesta etu jalasta on murentunut aivan pienen pienet palaset pois muovia, mutta kyseessä on todellakin vain pienet määrät. Niille en muutenkaan olisi uskaltanut/ osannut alkaa tekemään yhtään mitään, vaikka ohjeita olisinkin netistä lukenut.

Tykkään jotenkin todella paljon tästä ponista, harjan väri on aivan ihana! Päävärin, joka meikäläistä niin viehättää, nimi ilmeisesti on Lucky Cover :) Harjasten värin tunnistuksessa käytän apuna Myrskyttären ponisivujen harjasvärikarttaa!

Tutti Fruti Before & After jutusta tuli vähän tylsemmän puoleinen, ei muuta muutosta, kuin pelkkä harjan asennon vaihtuminen, mutta periaatteesta, tämä postaus kuului tehdä myös tälle yksilölle! ;)

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti