perjantai 21. lokakuuta 2016

Before & After: Peachy

Noniin, ja sitten olisi vuorossa yksi alkuperäisistä, vuosia kadoksissa olleista poneistani. Peachy tarvitsi todella perusteellisen pesun.

























Päätin, etten tee Peachyn harjalle mitään, se oli kuitenkin suhteellisen ok, vaikka olinkin sitä saksinut lapsuuden kampaajainnossani, tasotin sitä vain hieman, mutta hännän tämä kaveri tarvitsi uuden.






















Niin, ja hännästä puheenollen, huomaatteko siinä jotakin mätää? Kyllä, se on ERI VÄRINEN. Ääh, voitteko uskoa, että harmitti sitten kun olin tuhertanut tuon hännän? (Joka oli muuten ensimmäinen jonka itse alusta asti, itse tilatuista karvoista kokosin ja väänsin vielä uskomattoman hienot viritykset rautalangasta häntäprikaksi, koska vanha, no, oli hieman ruosteinen ja kärsinyt. )  Enkä tajunnut sitä, ennen kuin koko helahoito oli taas kasattuna kokonaiseksi poniksi :D  Ensinnäkin huomioni kiinnittyi siihen, että Peachy raukalle tuli todella luiru häntä, eli olin ottanut turhan nuukasti karvoja käyttööni, ja sitten rupesin katselemaan, että ei hemmetti, tässä on jotain muutakin mätää. Ja niin, sävyero on huomattava.

Käviköhän meikäläisellä aloittelijan kämmi tämän suhteen, meinaan tarkastin Myrskyttären sivuilta, että Peachyn karvat ovat väriä "Tea Rose", mutta enpä sitten tajunnut sellaista asiaa pohtia ja kysyä itseäni viisaammilta, että onko Italy versiolla, jollainen tämä minun Peachyni on, eri väriset karvat kuin sillä "honkkari versiolla". Hmh. No, tämä Peachy liian vaaleine häntineen nököttää nyt hyllyssä sellaisenaan, ehkä jossakin vaiheessa, kun olen muita poneja saanut etenemään ja tylsyys iskee, otan sen taas käsittelyyn ja repinkkaan tummemmaksi karvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti