keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Before & After: Sports-Time

Taas on yksi poni saatu hyllykuntoiseksi. Sports-Time ponin ostin yhdeltä facebook kirppikseltä jokin aika sitten. Sen kropassa oli todella paljon kuulakärkikynällä tehtyjä tähtiä sun muita suttuja, ja koska väriltään tämä poni on sininen (Ei hyvä väri aknevoidekäsittelyyn), pelkäsin etukäteen, että kuinkahan mahdan saada tämän siistiin kuntoon.




















Uskaltauduin kuitenkin varovaisesti kokeilemaan aknevoidehoitoa peruspesujen jälkee, ja iloiseksi yllätykseksi huomasin, että ponin sininen väri alkanut haalistumaan, mutta kuulakärkikynän jäljet kyllä haalistuivat! Jes!




















Surkuhupaisaa tässä on se, että kuvissa tämän ponin karvat näyttävät paljon paremmilta ennen- kuin jälkeen-kuvissa.Varsinkin tuo takaa päin otettu kuva näyttää siltä, että sen häntä olisi lyhentynyt matkan varrella, vaikka todellisuudessa se on vain nyt ilmavampi kuin saapuessaan. Livenä tuo on kuitenkin paljon siistimpi nyt karvojensakin puolesta.

Päädyin nyt tällä erää siihen, etten vaihda tämän ponin karvoja, ne kun ovat ihan siedettävän kuntoiset näin. En halua tilata vain tämän ponin hännän takia yhtä punttia karvoja, vaan mielummin sitten tilaan isomman satsin kerralla :)  Mutta kiva fiilis jäi tästä ponista siinä mielessä, että aknevoidehoito tehosi nyt täysin toivotulla tavalla! Niin, ja sainhan minä vielä oikaistua ponin asentovirehttä hieman! Ensimmäistä kertaa, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti