sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Resupekkoja & Syksyteema

Päivitykset tänne laahaa inansa perässä totuutta, mutta ei se mitään, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! Taannoin sain kaksi uutta ponia jälleen kokelmiini, samalla sain myös kaksi haastavinta ja suuritöisintä ponia.

Eli saanen esitellä: Sky Flier ja Up, up and away!



Nyt alkaa nurkissa olla jo monta ponitusta odottamassa roottaus operaatioita! Ja mikä parasta, lähiaikoina mun pitäisi saada karvoja! Jee! Toivotaan nyt, että ne sitten riittääkin vielä kaikkiin tarpeellisiin tapauksiin... :)

Sarveton Sky Flier löytyi Varkaudesta kirppikseltä, tämä raasu oli viimeinen poni, joka oli jäljellä korista, josta oli ollut poneja myynnissä 0,5 sentillä!! Voitteko uskoa, että harmitti olla liian myöhään asioilla! Onneksi oli jäljellä edes tämä yksi :)

Up, up and awayn sain ystävältäni, joka oli löytänyt ponin kirppikseltä. Ihanaa, että ystävät ottavat harrastuksen huomioon! :)

Jos nyt ulkomuistista saan heitettyä oikein, niin karvoja odottamassa on nyt siis Lemon Drop, Peachy, Confetti, Sundance, Up, up and away sekä Sky Flier. Apua, unohdinkohan jonkun? Jäi semmonen tunne, että olisin unohtanut, hm... No, joka tapauksessa roottailtavaa on monelle ponille enemmän tai vähemmän tiedossa. Kaksi tapausta kaipailee myös uutta häntää. Ainakin on tekemistä tylsille syysilloilla, syksy kun tässä kerran kovaa kyytiä on lähestymässä.

Syksystä puheen ollen: Päivitin blogin ulkoasun syksyisemmäksi. Kyllästyn kovin helposti samoihin kuvioihin, joten tarvitsen aina säännöllisin väliajoin vaihtelua, jotta mieli pysyy virkeänä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti