perjantai 23. syyskuuta 2016

Before & After: Lemon Drop

Vihdoin, vihdoin ja vielä kerran vihdoin! Sain Lemon Dropin, yhden alkuperäisistä poneistani valmiiksi! Jee! Ensimmäinen hieman enemmän työtä vaativa reroottailu, kun kyseessä ei ollut vain parin- kolmen plugin uusiminen, vaan peräti 11 ;) Nooh, tämä oli edelleen vain tyyntä myrskyn edellä, seuraavaksi pitäisi reroottailla Confetin harja kokonaan uusiksi, hijaiks...




















Lemon Drop oli alkujaan todella karussa kunnossa, kun sen mummolani vintiltä löysin. Mutta kunnollisen puunauksen, häntäruosteiden poiston, ja harjan reroottauksen jälkeen poni on melkein uuden veroinen. Mitään peruuttamattomia asioita ei Lemon Dropille ollut siis tapahtunut.




















Huvitti, kun tuossa viime toissa viikolla sain Lemon Dropin valmiiksi, ja seuraavana päivänä lähdin kiertelemään Tampereen keskustorilla ollutta peräkonttikirppistä, ja etukäteen ajattelin puoliksi läpällä, että löytäisin pelkästään hyvä kuntoisen Lemon Dropin sieltä, kun edellisillan omani kanssa olin pakertanut. NO KUINKA OLLAKKAAN, muut ponit olivat joka peräkontista loppuneet, mutta yhdessä pisteessä nökötti hyväkuntoinen Lemon Drop tyrkyllä :D Murphyn laki näytti kyntensä jälleen. Ikävä kyllä se yksilö jäi ostamatta, koska se oli sama Hong Kong versio, mikä itsellänikin on. Että näin, no aikainen lintu madon nappaa, ja minä en sillä kerralla se aikainen tirppa päässyt olemaan, ehkä ensi kerralla sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti