tiistai 19. heinäkuuta 2016

Before & After: Pretty Beat

Tämä ponituinen on myöskin lähikirpparilta löytö, kuten edellinen tapaus Sweet Notes. Kirpparihistorian lisäksi näitä kaveruksia yhdistää se, että ne kuuluvat molemmat Rocki'n Beat Poneihin. Kyseiseen sarjaan kuuluu näiden lisäksi vielä kaksi ponia, joten tietääpähän taas mitä yksilöitä erityisesti etsiä!




















Tämä poni vaikutti aluksi olevan karummassa kunnossa, mitä se sitten loppuviimein edes olikaan. Sen harja oli vain sotkunen ja siinä oli likaa, mutta pesun jälkeen tästä ponista tuli melkeinpä uuden veroinen. Halusin tehdä tästä hyvin samansorttisen kuin kaverinsa Sweet Notes, joten kreppasin sitten tämänkin karvat kasarityyliin sopivaksi, ja letitin myös tämän väriraidan pikkuletille :)




















Tämä minun Pretty Beattini on jenkkiversio, se eroaa värien puolesta hieman siitä orkkis versiosta, mutta ei paljoa. Karvojen sävy on vähän eri, kuten myös ihon värikin on hieman eri sävyinen, mutta ei mitään huisia eroavaisuutta. Olipahan jotenkin vaan hauska juttu kun löytyi sattumalta tuommoinen erilainen versio!

-Anna

2 kommenttia:

  1. Ihanasti kunnostit Pretty Beatin! Mäkin oon kerran krepannu mun Sweet Notesin ja se meni aika hyvin. Oli mulla oikeetakin asiaa, että miten oot saanut ton View on Instagram-nappulan tuohon? Haluasin nimittäin itsellenikin sellaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaa itekki kokeilla vielä uudestaa noi kreppailut jossain vaiheessa, nyt jäivät hieman "laimeiksi" nuo säkkyrät :) Tarkoitatko tota sinistä buttonia "View on Instagram"? Sen saa tämän linkin kautta hoidettua: https://www.instagram.com/accounts/badges/ :)

      Poista