sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Before & After: Sweet Notes

Tämän pinkin yksilön löysin lähikirppikseltäni taannoin kahden muun ponin kanssa. Kaveri oli melkoisen suttuisessa kunnossa ja karvat sojottivat kaikki erisuuntiin, mutta loppuen lopuksi, saatiin tästäkin tapauksesta kivan siisti ilmestys, sitten lopulta. Tein vain kunnon pesun ihmesienen ja asetonin suosiollisella avustuksella.




















Nyt vasta kuvien ottamisen jälkeen huomasin, että Sweet Notesin silmät kaipaavat parantelua, joten semmoista on vielä tälle kaverille tiedossa, mutta muuten hän pääsi jo hylly kondikseen :)




















Yritin parannella pienellä kreppiraudalla tämän harjaa ja häntää, mutta mitään suuren suurta vaikutusta en huomannut tapahtuneen. En tiedä kuinka suositeltavaa tuommoisen lämpölaitteen käyttö ponien karvoihin on, mutta koitinpahan silti, tosin yritin mahdollisimman vähällä lämmöllä selvitä käsittelystä, että vaurioita tulisi karvoihin mahdollisimman vähän. Näin netissä vastaavalla ponilla pinkin raidan olevan letitettynä, joten päätinkin matkia ja tehdä myös pinkistä raidasta pikkuletin. Ihan hauska siitä tuli! :)

 Mun mielestä tämä on jotenkin kiva kasariponi lookiltaan...Ootteko samaa mieltä? :)

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti