maanantai 11. heinäkuuta 2016

Kirppislöytöjä

Minulla ja ystävälläni oli kirppispöytä varattuna, ja sen tiimoilta tuli joka päivä kirpparilla pyörittyä. Samalla kun kävi siivoilemassa oman pöytänsä, pystyi kiertämään kirppiksen muutenkin ja etsimään haukan katseella poneja. Yllättävän paljon tuolla kirppiksellä on G2 ja G3 poneja, niitä löytyy melkein päivittäin. G1 on aika harvinaista herkkua siellä, mutta harvinainenkin herkku on parempi kuin se, ettei ikinä! Nimittäin, neljäntenä päivänä, kun kirpparilla kiertelin, katseeni hakeutui lupaavan näköisiin pusseihin, ja tadaa! Kolme G1! Huikeeta! Meinasin liitoksistani revetä, kun monen päivän kyttäily tuotti tulosta!

Eli, nämä kolme tulokasta ovat:


Sweet Notes, Pretty Beat (US versio?) sekä Sweet Tooth! Kaksi ensimmäistä kuuluvat Rockin' Beat Poneihin, ja siitä sarjasta meikäläiseltä puuttuu näillä näkymin siis enää kaksi! Olisikin hauska saada jokin sarja täyteen :) Näistäkin, kuten kaikista muista, tulee myös B&A kuvat myöhemmin :)

-Anna

4 kommenttia:

  1. Mä en ole löytänyt kirppareilta yhden yhtäkään ponia pitkiin aikoihin. Onneksi sulla oli hyvä tuuri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä aivan älytön munkki! :) Tänään kävin 11 eri kirppiksellä, enkä löytänyt kuin yhden ponin joka on todella kovia kärsinyt! Eipä taida ihan hetkeen onnata yhtä hyvin, kuin näiden kolmen kohdalla kävi :)

      Poista
  2. Onneksi olkoon! Tiedän niin ton riemun kun jotain sopivaa löytyy! Elämäni löytö oli taannoin, jo muutama vuosi sitten, kun löysin huippukuntoiset kasaribarbit kaikkine tilpehööreineen, mutta sen jälkeen ei olekaan mitään niin huikeaa livekirpulta koskaan löytynyt... En mitenkään halua masentaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt näyttää kyllä toistaiseksi aika pahalta kans toi livekirpuilta ponien löytäminen :D Mutta, täytyy vaan jatkaa koluamista ahkerasti, ehkä se vielä tärppää jossain vaiheessa :D

      Poista