lauantai 1. lokakuuta 2016

Uusi ponierä

Sain pikkuserkultani läjän kirppiksiltä löytyneitä poneja, eli ponikokoelma täällä karttuu karttumistaan! :) Eli, nykyään meillä asustaa aiempien ponien lisäksi myös Cotton Candem Baby Cotton Candy sekä Baby Cuddles! 

Alunperin tarkoitukseni oli saada vain nuo pikkuponit, mutta sitten pikkuserkkuni jemmasta löytyi kovia kokenut Cotton Candy, joten se lähti myös mukaani, odottelemaan elvytystoimenpiteitä. 



Tuossa puunailin nämä ponit "kotikuntoon" (Avaaminen, kylvetys ja ihmesienellä läpikäyminen), tein analyysia, mitä kaikkea korjailua nämä tarvitsevat.

Baby Cotton Candyn kehon kunto on hyvä, siinä ei pahempia tahroja ole, ja värikin on pysynyt suhteellisen hyvänä. Harjakset ok kuntoiset, mutta haalistuneet, repinkkausta tiedossa siis! Muuten kokolailla valmista kamaa hyllyyn.

Baby Cuddles on väriltään hyvä, mutta kehossä ympäriinsä ihmesienellä lähtemättömiä tahroja, täytynee laittaa aknevoide hoitoon (Jos nyt uskallan sitä voidetta enää käyttääkkään ^-^'' ). Lisäksi harja vaatii muutaman plugin vaihdon.

Sitten tämä surullinen tapaus Cotton Candy. Tämä on Italy versio, ja "yllättäen" kehon väri on haalistunut todella voimakkaasti, ja yllättävän epätasaisesti, tuli mieleen, että onkohan tämä kaveri asustellut suorassa auringonvalossa, kun kerran mahanpuolelta väri on edelleen oikeamman värinen, eikä se ole haalistunut kauttaaltaan tasaisesti...?  Minulla ei ole hajuakaan, mitä tuolle kropan värille voisi tehdä, voiko tehdä mitään siistiä ratkaisua, mutta ainahan voin yrittää vahvistaa valkoista väriä symboleissa, jotka myösin ovat hieman haalistuneet, jolloin kroppa näyttäisi hieman tummemmalta...? Jos joku osaa heittää hyvää vinkkejä, niin sellaisia otetaan vastaan!
Lisäksi Cotton Candyn kropassa on myös likaa joka ei lähtenyt ihmesienellä, sekä pari neonspottia, joten aknevoidehoitoon taitaa tämäkin joutua alkuunsa. Lisäksi hänen karvansa ovat "hieman" leikellyt, joten karvoitus meneen kokonaan vaihtoon. Se on suhteellisen simppelisti hoidettu ja muuttaa ulkonäköä jo paljon kivempaan suuntaan!
 
Olin todella tohkeissani tuosta Cotton Candysta, sillä olen sellaisesta jo tovin haaveillut! :) Sen lisäksi oli todella kiva saada Baby Blossomille saman ikäisiä kavereita, ettei sen tarvitse yksinään olla juniori isojen ponien seassa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti