tiistai 18. lokakuuta 2016

Before & After: Cotton Candy Baby

Tässä yksi viimeisimmistä tulokkaistani. Saapuessaan luokseni Cotton Candy baby oli tyypillisessä kirppikseltä kotiutumiskunnossa ja kaipasi siis perusteellisen puunauksen ihmesienen ja shampoon + hoitoaineen kanssa. Jo kuitenkin ensisilmäykseltä huomasi, että tämä kaveri ei mitään kovin mahdottoman vaativia kunnostusoperaatioita tarvitsisi.




















Tässä kun selailin näitä kuvia, rupesi taas harmittamaan niin vietävästi, että valaistus on eri ennen ja jälkeen kuvissa, mutta eiköhän ne viat ja parannukset sieltä kuitenkin riittävän hyvin erotu :)




















Pari tippaa jouduin aknevoidetta käyttämään tämän kaverin tahrojen poistoon, jotka eivät ihmesienellä lähteneet, ja tällä kerralla voide kokeilu meni nappiin, oujeah! Puhdistuksen lisäksi repinkkasin tämän kaverin karvat, jotta ne muistuttaisivat enemmän alkuperäistä väriään, ja onnistuinkin siinä melko hyvin. Tosin, kuten kuvista näkyy, Hänen Ponituisuutensa harjan juuret ovat nyt pinkimmät kuin muu harja. Eihän se nyt kuitenkaan niiiin paha ole, eihän? ;) Joka tapauksessa tämän kaverin muodonmuutokseen olen melkoisen tyytyväinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti