sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Before & After: Streaky

Vihdoinkin! Streaky on majaillut luonani jo useamman kuukauden, ja se oli saapuessaan mintti muuten, paitsi, että kiharat olivat pikkuisen kärsineet. No kuten ehkä muistatte aikaisemmista postauksista, minulla on ollut hieman hankaluuksia luoda täydellisiä kiharoita poneille. Streaky poloinen on ollut vaikka minkälaisella säkkyrällä tänä aikana, mutta NYT, nyt sillä on minulle kelpaavat kiharat. Harjan etummainen osio jäi edelleen mieltäni kalvavaksi, mutta päätin, että hitto sentään, pakko tämänkin täydellisten kiharoiden neuroosin on loputtava joskus, ja nyt voisi olla sen aika. Tämän kertaiset kiharat kun onnistuivat muuten erittäin kivasti.




















Eli sellaiset korkkiruuvikiharat syntyivät lopulta sillä samaisella tekniikalla, jolla ensimmäistä kertaa yritin kihartaa, nimittäin pilleillä. No, tässä taas näkee, että kun jotakin yrittää tarpeeksi monta kertaa, niin sen vielä oppii. Maltti on valttia... :)





















Tämä on kyllä tosi nätti poni mun mielestäni, olisi niin hienoa saada tämän Rainbow curl ponies- sarjan kolme muutakin ponia kokoelmaan, nää on aikas ihkuja :) Nämä ovat vaan ilmeisen kysyttyjä poneja, että se voi olla hieman haasteellista saada kaikki neljä, mutta ei kuitenkaan mahdotonta suinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti