keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Ponikaaos

Lemon Dropin, Peachyn ja Confetin päät odottelevat re-roottaamista.
Tällä hetkellä täällä meidän kotona vallitsee jonkinlainen ponikaaos. Joka paikassa on poneja, osa kokonaisena ja osa "palasina". Jokainen poni on omassa työvaiheessaan menossa, eikä tämä meikäläisen työskentely ole kaikkein järjestelmmällisimmästä päästä.

Pony Birde, Lemon Drop, Bow Tie, Peachy ja Curly Locks ovat "allergiatesteissä", eli nyt seurataan, mitenkä he reagoivat aknevoiteeseen. 




Curly Locksin pää oli re-pinkattavana. Elintarvikevärit kunniaan! 




Blossom Baby odottelee enää kuivumista, yhdessä Curly Locksin hännän kanssa.



Tuntuu, että ponitouhu ryöstäytyy käsistä! Mutta ei se mitään, kunhan on hauskaa! Viime postauksessa mainitsin yksilöstä, joka on muuten valmis, mutta aknevoiteella pitäisi enää kynänjäljet saada pois. Nyt taitaakin käydä niin, että tämä yksilö ei valmistukkaan seuraavaksi, vaan yllättäjä, Blossom Baby ottaa hänen paikkansa!

Ja sitten:

Vastakotiutuneet Sundance ja Tuttu Frutti!
Nämä saapuivat tänään kotiin! Tutti Frutti vaikuttaa todella hyväkuntoiselta, siinä ei ole kynänjälkiä, eikä se ole käynyt parturissa. Symbolitkin ovat pysyneet väreissään. Ainoastaa vasemmasta korvasta puuttuu pieni pala. Se on kuitenkin todella pieni, ja harja peittää sen kohdan oikein kivasti, joten todennäköisesti tälle ponille ei tule ihmeitä tapahtumaan.

Sundance sen sijaan tulee ainakin uuden harjan ja ehkäpä hännänkin saamaan. Lisäksi hänen jaloissaan on pientä suttua, mutta muuten hänkin on oikein kelpo kunnossa. Hih, arvatkaapa olinko haljeta innosta, kun nämä tulivat! :)

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti