tiistai 3. toukokuuta 2016

Taustaa

Olen jo useamman vuoden ajan etsinyt lapsuuteni yksiä suosikkileluistani: My little ponyja. Niitä aitoja G1 poneja. Pelkäsin niiden joutuneen jo roskiin kaikkien muuttojen tiimellyksissä. Kerran kun tutkin mummolan vintillä tavaroitani, näin tavara röykkiön takana, perimmäisessä nurkassa pienen pahvilaatikon. Sydän pamppaillen avasin laatikon ja kiljaisin: Mun ponit! Mun kauan kadoksissa olleet ponini (Huikeat 5 kpl) löytyivät! Seuraavana iski järkytys, mihinkä kuntoon ne olivatkaan vuosien aikana päässeet. Eihän lapsena niitä osannut sillä tavalla katsoa, mutta nyt aikuisen silmin ne olivat todella likaisia, ja osa vieläpä parturissa käyneitä. 

Siitä alkoi netin selaaminen, etsin kuumeisesti ohjeita ponien kunnostukseen liittyen, ja löysinkin muutaman todella hyvän sivun, jotka ovat nyt linkattuna myös täällä blogissa tuohon oikealle -> Näillä sivustoilla olenkin päässyt jo aika pitkälle. Niin pitkälle, että rupesin tutkimaan Tori:fi:stä ponien myynti-ilmoituksia. Ja kas, sieltä löytyikin 5 potentiaalista ponia. 3 heistä kotiutui eilen ja 2 muuta saapuvat postissa myöhemmin tällä viikolla.

Yksi asia kalvaa kuitenkin takaraivolla: Tiedän, että mulla on olemassa vielä yksi, aito G1 poni jossakin nykyisen kotini kellarissa. Ostin sen kerran kirpparilta, kun pahin suru kadoksissa olevista vanhoista poneistani oli päällä. Ja nyt en tiedä sitten, missä tämä yksilö (Tai ne kolme G3 ponia..!) onn! Voi pahus sentään!

Joka tapauksessa, olen todella onnellinen, että löysin nämä alkuperäiset ponini, ja että keksin poneista itselleni nyt uuden harrastuksen. Tässä blogissa pääset seurailemaan ponilaumani elämää, jota leikkimielisesti kutsun Ponimafiaksi.  Tervetuloa mukaan!

-Anna

7 vuotta sitten piirtämäni Pinkie Pie, joku kuuluu G3 poneihin. Niitäkin minulta löytyy 3 kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti